Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Ihr Urlaub beginnt hier

Ga mee met de Visit Veluwe Express

Verfasst: 12-04-2017

Nu wel heel voordelig naar Apenheul, Julianatoren en Paleis het Loo!

Kom naar 't Schinkel! Wat is er nou leuker dan met het hele familie op pad te gaan naar de leukste attracties van de Veluwe? Vanaf zaterdag 15 april rijdt de VisitVeluwe Express vanaf onze campings naar Apenheul, Julianatoren en Paleis het Loo.

Gehaald en gebracht vanaf je vakantieadres

De VisitVeluwe Express is een busverbinding tussen Hoenderloo en de drie grote attracties in Apeldoorn. Opstappen doe je bij de halte nabij De Pampel. De tickets voor de attracties en het museum inclusief vervoer zijn met hoge korting te koop. Ook zijn er combitickets te koop die, met veel korting, toegang geven tot alle bezienswaardigheden én het vervoer.

Extra voordelig naar de leukste attracties

Wat dacht je van een bezoek aan Paleis het Loo voor slechts € 6,50 per kind? Of bijna 30% korting op een entree aan de Julianatoren? Je kunt zelfs een combiticket aanschaffen voor een bezoek aan alle drie de attracties voor slechts 33,- per kind! En het mooie is dat je gehaald en gebracht wordt vanaf je vakantieadres. Dus ook geen parkeerkosten meer. Nog goedkoper een dagje uit bestaat niet!

Voor de actuele ophaal- en vertrektijden kijk je op de website van www.visitveluweexpress.nl of bekijk onze flyer

Reserveer vooraf

Je tickets koop je aan de receptie van Camping de Pampel of ’t Schinkel. Liever zelf online tickets bestellen? Haal hiervoor een unieke code bij de receptie. Bang voor overvolle bussen hoef je niet te zijn want wij reserveren gelijk jouw plek in de bus. De VisitVeluwe Express is helemaal in sfeer aangekleed, dus jullie voorpret kan al in de bus beginnen! Zo wordt je samen met de hele familie koninklijk vervoerd.

Boek nu je vakantie

News-Übersicht

Übernachten im Drachenei!
Sehr große Stellplätze und schöne große Felder
Nur 15 Minuten von den tollsten Sehenswürdigkeiten der Veluwe entfernt
Königliches Kinder-Camping in Holland!
Entdecken Sie die verborgenen Schätze der Veluwe