Menu Anordnungen
www.veluwevakantieparken.nl
Ihr Urlaub beginnt hier

Het was een geweldig vakantieseizoen!

Verfasst: 14-11-2023

Het vakantieseizoen van 2023 zit erop en wat hebben we weer genoten van alle gezinnen die hier hebben verbleven. Samen hebben we prachtige herinneringen gemaakt op Veluwecamping 't Schinkel. De lachende gezichten, leuke gesprekken en avontuurlijke wandelingen door de Veluwe zullen ons nog lang bijblijven.

Vooruitblikken op het nieuwe vakantieseizoen

Nu breekt de tijd aan om alles klaar te maken voor het nieuwe seizoen, dat begint eind maart 2024. We zijn volop bezig met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat jullie opnieuw een onvergetelijke vakantie kunnen beleven op de leukste camping op de Veluwe

Speciale arrangementen om het seizoen goed te beginnen

Om het nieuwe seizoen goed af te trappen, hebben we speciale arrangementen samengesteld, zodat jullie extra voordelig van jullie vakantie kunnen genieten. Of je nu ruim wilt kamperen, comfortabel wilt verblijven in een chalet of liever een avontuurlijke vakantie in een glampingtent tegemoet gaat, er is voor elk wat wils.

We kunnen niet wachten om jullie weer te verwelkomen in 2024. Laten we samen nieuwe herinneringen creëren, avonturen beleven en genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Tot snel op Veluwecamping 't Schinkel!

Vakantie 2024 boeken

News-Übersicht

Übernachten im Drachenei!
Sehr große Stellplätze und schöne große Felder
Nur 15 Minuten von den tollsten Sehenswürdigkeiten der Veluwe entfernt
Königliches Kinder-Camping in Holland!
Entdecken Sie die verborgenen Schätze der Veluwe